Makita Multiverktyg CXT TM30D


Multiverktyg CXT® TM30D – Kompakt maskin med hög effektivitet

Makita presenterar stolt TM30D, en kraftfull och flexibel multiverktygsmaskin med ett omfattande utbud av tillbehör. Detta multiverktyg är lätt att använda och ger optimalt grepp, vilket gör den till en idealisk maskin för både proffs och hobbyanvändare. TM30D har 12 vinkelinställningar av tillbehör som möjliggör ett stort segment av tillämpningar, vilket gör det till en viktig del av ditt verktygssats.

TM30D drivs av 12V max CXT Li-ion batteri och har en oscilleringshastighet på 6 000 – 20 000 min-¹. Maskinen har en vinkelamplitud på 2 x 1,6 º och en slipdyna (triangel) på 93 x 93 x 93 mm. TM30D har en ljudtrycksnivå på 81 dB(A) och en vibrationsnivå på 1,5 – 10,5 m/sec². Maskinens vikt med standardbatteri är 1,1 – 1,3 kg och dess mått (LxBxH) är 277 x 65 x 98 mm.

TM30D har en rad användarfördelar som inkluderar variabel hastighetskontroll för att kunna anpassa hastigheten efter uppgiften, en vinkelamplitud på 2×1,6° för effektivare arbeten, en varningslampa vid låg batterikapacitet och mjukstart för säker start. Dessutom har maskinen ett ergonomiskt och gummibeklätt handtag som ger bättre grepp och minskar risken för trötthet i händerna.

Sammanfattningsvis, TM30D är en mångsidig maskin som är lätt att använda och ger en hög effektivitet. Den har en mängd användarfördelar som gör arbetet lättare och säkrare. Med TM30D kan du vara säker på att du får en högkvalitativ multiverktygsmaskin som möjliggör en mängd olika tillämpningar.