Makita Cirkelsåg CXT® HS301D


Makitas Cirkelsåg CXT® HS301D är en sladdlös, lätt och kompakt 12V cirkelsåg som är idealisk för snabba och enkla sågprojekt. Den har en sågkapacitet på upp till 25,5 mm och en bottenplatta som kan vinklas upp till 45° för att möjliggöra olika sågningar.

Med en klinga på Ø 85 mm och en håldiameter på 15 mm har den en varvtal på 1500 min-¹. Blåsfunktionen håller skärlinjen ren för en mer exakt sågning. Verktyget är utrustat med ett skyddssystem för batteriet för att förlänga livslängden på batteriet.

Det ergonomiska och gummibeklädda handtaget medför en säker och bekväm arbetsställning under hela användningen. HS301D har en ljudtrycksnivå på 86 dB(A) och en vibrationsnivå på ≤ 2,5 m/sec² vilket minskar risken för trötthet och skador på användarens händer.

Med en vikt på endast 1,6 – 1,7 kg och mått på 313 x 170 x 155 mm är verktyget enkelt att transportera och förvara. Den har också en dammsugaranslutning på Ø in/ut 25/31 mm.

Sammanfattningsvis är Makitas Cirkelsåg CXT® HS301D en högpresterande, mångsidig och lättanvänd cirkelsåg som passar både för hemmafixare och professionella hantverkare. Med dess kompakta och ergonomiska design är det ett utmärkt val för snabba och enkla sågprojekt.