Makita Vinkelborrmaskin DA332D


Vinkelborrmaskiner är oumbärliga verktyg för många olika projekt, och den här modellen från Makita, DA332D, är en mycket praktisk och användbar maskin. Med en vinkelhuvudhöjd på endast 63 mm och en lång maskinkropp är den idealisk för arbeten i trånga utrymmen.

DA332D är utrustad med ett 12V CXT Li-ion batteri och har en kapacitet på 12 mm i trä och 10 mm i stål. Den har också en borrchuck kapacitet på 1,5 – 10 mm och är utrustad med en nyckelchuck och en rotationsomkopplare för höger/vänster.

En av fördelarna med denna maskin är dess smala handtag, vilket gör den smidig att använda och ger bra kontroll över maskinen under användning. DA332D har också LED-belysning, vilket ger god sikt på arbetsstycket och möjliggör precision även i mörka eller svagt upplysta områden.

DA332D är en kraftfull och pålitlig vinkelborrmaskin som har en låg ljud- och vibrationsnivå. Den är idealisk för professionella användare och hemmafixare som vill ha en maskin som kan hantera en mängd olika borrande och skruvjobb i trånga utrymmen.

Makita är en erkänd tillverkare av högkvalitativa verktyg, och DA332D är inget undantag. Med en kompakt design, stark prestanda och användbara funktioner är detta en pålitlig och kraftfull vinkelborrmaskin som är lätt att använda och ger fantastiska resultat. Om du letar efter en pålitlig och mångsidig vinkelborrmaskin för dina projekt, kan DA332D från Makita vara precis vad du behöver.