Makita Borrskruvdragare DF332D


Den borrskruvdragare som beskrivs här är en DF332D-modell från Makita. Det är en kolborstfri 12V borrskruvdragare med en kompakt design som är idealisk för arbeten i trånga utrymmen. Maskinen har 20 momentinställningar och chuck, samt är utrustad med LED-belysning som ger god sikt på arbetsstycket.

En av fördelarna med den kolborstfria motorn är att den är mer kompakt och lättare än traditionella motorer, vilket gör det lättare att använda verktyget under en längre tid. Kolborstfria motorer har också mindre friktion och slitage, vilket förlänger verktygets livslängd och minskar behovet av reparationer och underhåll.

DF332D-modellen har ett skyddssystem som förlänger batteriets livslängd genom att stänga av maskinen när batterinivån blir för låg. Detta skyddar också motorn från överbelastning och minskar risken för skador på verktyget.

Med en kapacitet på 28 mm i trä och 10 mm i stål, har DF332D en imponerande borrmaskin. Maskinen har också en momenthårdhet på 35 Nm och en momentmjukhet på 21 Nm, vilket gör den lämplig för en mängd olika skruvarbeten.

DF332D är också en lätt maskin med en vikt på endast 1-1,2 kg med standardbatteriet. Detta gör den lätt att hantera och använda under längre tid utan att orsaka trötthet eller belastning på händer och armar.

I sammanfattning är DF332D-modellen från Makita en praktisk och mångsidig borrskruvdragare som är idealisk för att arbeta i trånga utrymmen och för en mängd olika borrande och skruvarbeten. Den är lätt, kompakt och har en kolborstfri motor som ger bättre prestanda och längre livslängd. Med 20 momentinställningar och chuck är denna maskin en användbar och praktisk maskin för både professionella och hemmafixare.