Makita Borrskruvdragare DF032D


Borrskruvdragare är ett oumbärligt verktyg för många olika projekt och uppgifter. Makita är en erkänd tillverkare av högkvalitativa verktyg och deras borrskruvdragare, CXT® DF032D, är en utmärkt produkt med en mängd användbara funktioner.

DF032D är en kompakt kolborstfri 12V borrskruvdragare med 20 momentinställningar. Med en kapacitet på 28 mm i trä och 10 mm i stål är denna maskin lämplig för många olika jobb, från enkla hemförbättringsprojekt till mer avancerade professionella projekt.

En av fördelarna med denna maskin är dess smala handtag, vilket gör den smidig att använda och ger bra kontroll över maskinen under användning. DF032D har också LED-belysning, vilket ger god sikt på arbetsstycket och möjliggör precision även i mörka eller svagt upplysta områden. Maskinen har också ett skyddssystem som förlänger batteriets livslängd genom att stänga av maskinen när batterinivån blir för låg.

DF032D har en låg strömförbrukning tack vare dess kolborstfria motor. Detta innebär att maskinen är mycket effektiv och kan hålla längre mellan laddningarna. Maskinen har också ett hållbart växelhus av metall som ger lång livslängd och hög prestanda.

Makitas DF032D är en högpresterande och pålitlig borrskruvdragare som är lätt att använda och ger fantastiska resultat. Med en kompakt design, stark prestanda och användbara funktioner är detta en pålitlig och kraftfull borrskruvdragare som är lämplig för många olika projekt och uppgifter. Om du letar efter en pålitlig och mångsidig borrskruvdragare för dina projekt, kan DF032D från Makita vara precis vad du behöver.