Vaughan hammare


Vaughan är en välkänd tillverkare av hammare med en lång historia av kvalitet och innovation. Vaughan-hammare är kända för sin hållbarhet, precision och användarvänlighet. Här är några populära modeller från Vaughan:

  1. Vaughan Stealth Hammer: Stealth Hammer-serien är känd för sin unika design och överlägsna prestanda. Dessa hammare har en kombination av stål- och titanmaterial som ger en exceptionell styrka och hållbarhet samtidigt som de hålls relativt lätta. De är utformade med ergonomiska handtag för att ge maximal komfort och kontroll.
  2. Vaughan California Framing Hammer: California Framing Hammer-serien är populär bland professionella snickare och byggnadsarbetare. Dessa hammare har en lång stålståm, ett balanserat huvud och en vinklad klo för att underlätta borttagning av spikar. De är känt för sin tillförlitlighet och slagkraft.
  3. Vaughan Rigbuilder’s Hammer: Rigbuilder’s Hammer-serien är speciellt utformad för krävande industriella applikationer, inklusive skeppsbyggnad och oljeplattformar. Dessa hammare har ett kraftigt huvud och en stark klo för att hantera de tuffaste arbetsförhållandena. De är tillverkade av högkvalitativt stål och är kända för sin hållbarhet och pålitlighet.
  4. Vaughan Ripping Hammer: Ripping Hammer-serien är utformad för att riva upp material som trä och gips. Dessa hammare har en kraftfull klo och en tandad hammarsida för att effektivt ta bort eller riva upp material. De är robusta och tål de tuffaste arbetsförhållandena.