Estwing Hammare


Estwing är en välkänd och respekterad tillverkare av hammare med en lång historia av kvalitet och hållbarhet. Estwing-hammare är kända för sin robusta konstruktion och utmärkta prestanda. Här är några av de populära Estwing-hammarmodellerna:

  1. Estwing Straight Claw Hammer: Denna hammarmodell har en rak klo och är idealisk för allmänna snickeri- och byggprojekt. Den har en solid stålstam med en bekväm läderhandtag som ger ett säkert grepp och minskar vibrationsöverföring.
  2. Estwing Framing Hammer: Framing Hammer-serien är utformad för tunga byggprojekt, inklusive konstruktionsramar och träkonstruktioner. Dessa hammare har en längre handtag för ökad kraft och en vinklad klo för enkel borttagning av spikar.
  3. Estwing Ball Peen Hammer: Ball Peen Hammer-serien är avsedd för smides- och metallbearbetningsprojekt. Dessa hammare har en rundad hammarsida (ball peen) och kan användas för att forma, böja eller slå på metall.
  4. Estwing Geological Hammer: Geological Hammer-serien är speciellt utformad för geologiska undersökningar och stenhuggning. Dessa hammare har en spetsig klo och en slät hammarsida för att bryta loss och sampla stenprover.

Estwing-hammare kännetecknas av sin höga kvalitet, välbalanserade design och pålitlighet. De är populära bland både professionella hantverkare och hemmafixare som kräver ett pålitligt och effektivt verktyg.