Stiletto hammare


Stiletto är en erkänd och välrenommerad tillverkare av hammare med en specialisering på klubbhammare. Stiletto-hammare är kända för sin innovativa design, lätta vikt och högpresterande egenskaper. Här är några av de populära Stiletto-hammarmodellerna:

  1. Stiletto TiBone: TiBone-serien är en av de mest kända och populära hammarmodellerna från Stiletto. Dessa hammare har en unik design med ett huvud av titan, vilket ger en betydligt lättare vikt utan att kompromissa med kraften och slagstyrkan. De är utrustade med ergonomiska handtag för minskad belastning och vibrationer.
  2. Stiletto Mini-14: Mini-14-serien är kompakt och lätt, perfekt för precisionsarbete och snickeri. Dessa hammare har ett mindre huvud och en kortare stam, vilket ger ökad manövrerbarhet och precision vid mindre uppgifter. De är bekväma att använda och ger en jämn slagkraft.
  3. Stiletto Drywall Hammer: Drywall Hammer-serien är speciellt utformad för att hantera gips och byggmaterial inom torrbyggning. Dessa hammare har en inbyggd klo för att ta bort spikar och en trubbig hammarsida för att minska risken för att skada ytan. De är lätta och ergonomiska för bekväm användning.

Stiletto-hammare kännetecknas av sin höga kvalitet, innovation och prestanda. Deras användning av titanmaterial i vissa modeller ger enastående hållbarhet och viktminskning. Med Stiletto-hammare kan användare förvänta sig ökad produktivitet, minskad trötthet och bättre kontroll.