Makita Sticksåg JV102DSMJ


Makitas Sticksåg JV102DSMJ är en kraftfull och mångsidig sladdlös såg som är idealisk för snabba och precisionsarbete. Med en sågkapacitet på upp till 90 mm i trä och 10 mm i stål, samt en varvtal på upp till 2600 min-¹, gör det enkelt att få snabba och effektiva resultat.

Sågen är utrustad med en ergonomiskt utformad gummibeklädd handtag som ger en säker och bekväm arbetsställning under hela användningen. JV102DSMJ har också en LED-lampa som ger extra belysning för en mer exakt sågning.

Med en vikt på endast 1,8 kg och mått på 236 x 76 x 196 mm är verktyget enkelt att transportera och förvara. Batteriet är utrustat med ett skyddssystem för att förlänga livslängden på batteriet.

Sågen har en ljudtrycksnivå på 78 dB(A) och en vibrationsnivå på ≤ 2,5 m/sec² vilket minskar risken för trötthet och skador på användarens händer. Dessutom har JV102DSMJ en dammsugaranslutning på Ø in/ut 22/26 mm för att hålla arbetsområdet rent.

Sammanfattningsvis är Makitas Sticksåg JV102DSMJ en högpresterande, mångsidig och lättanvänd såg som passar både för hemmafixare och professionella hantverkare. Med dess kompakta och ergonomiska design, höga varvtal och LED-lampa är det ett utmärkt val för precisionsarbete.