Makita Krysslaser SK105D


Den självjusterande krysslaser från Makita, modell SK105D, ger skarpa och raka linjer för professionella användare. Denna krysslaser har röda vertikala och horisontella linjer, som kan väljas individuellt eller kombineras för optimal mångsidighet. Med en noggrannhet på ± 3 mm/10 m och en räckvidd på upp till 25 meter är denna krysslaser IP54-klassad och lämpad för tuffa arbetsmiljöer.

Denna krysslaser har en spänning på 12V max och använder sig av ett kraftfullt Li-ion-batteri. Den har även en genomsnittlig laddningstid på 70 minuter och kan köra i upp till 20 timmar med ett 2,0 Ah batteri och upp till 40 timmar med ett 4,0 Ah batteri. Den har en självnivellerande funktion med en självnivelleringsområde på ±4 º för enkel användning.

Makita SK105D krysslaser har en ergonomisk design som gör den lätt att hantera och den väger endast 0,67 kg med standardbatteriet. Dess spindel är på 1/4″ / 5/8″ och den kan användas för både inomhus- och utomhusarbeten. Denna krysslaser ger ett utmärkt val för professionella användare som behöver en tillförlitlig och kraftfull krysslaser för sina projekt.