Makita glasskärare och kakelskärare CC301D


Makitas CC301D Glas- och kakelskärare är ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för snabb och enkel kapning av glas och kakel. Den sladdlösa 12V-kakelskäraren har en kompakt och lätt design som gör det enkelt att hantera och manövrera under arbetet. Den har en kapacitet på upp till 25,5 mm vid 90° och 16,5 mm vid 45° och ett varvtal på 1600 varv per minut, vilket möjliggör snabb och effektiv kapning.

Verktyget är utrustat med ett ergonomiskt och gummibeklätt handtag för en säker och bekväm arbetsställning. Den har också en elektrisk broms för maximal produktivitet och ökad säkerhet. Glas- och kakelskäraren har en tankkapacitet på 0,5 L och har en ljudeffektnivå på 95 dB(A) och en ljudtrycksnivå på 84 dB(A). Den har också en vibrationsnivå på mindre än 2,5 m/s² för att minska risken för trötthet och skador på användarens händer.

CC301D har en spänning på 12 V och är utrustad med ett skyddssystem för batteriet för att förlänga livslängden på batteriet. Med en vikt på 1,8 – 1,9 kg och mått på 313 x 170 x 125 mm är verktyget enkelt att transportera och förvara.

Sammanfattningsvis är Makitas CC301D Glas- och kakelskärare en högkvalitativ, effektiv och användarvänlig lösning för kapning av glas och kakel. Med sin lätta och kompakta design, höga varvtal och ergonomiska handtag är det ett verktyg som passar både hemmafixare och professionella hantverkare.