Makita Borrhammare HR166D


Makita HR166D är en sladdlös borrhammare med SDS-PLUS chuck som är lätt och kompakt, vilket gör arbetet enklare och bekvämare för användaren. Den har en ergonomisk design och låg vikt som gör den enkel att hantera, vilket minskar trötthet i händerna och armar efter en lång dags arbete. Borrhammaren har en slaghastighet på upp till 4800 slag per minut och en slagkraft på 1,1 J, vilket gör den effektiv vid borrning och hammarborrning i trä, stål och betong.

Borrhammaren är utrustad med en kolborstfri motor, vilket ger en längre livslängd och minskar risken för underhåll. Den har också ett skyddssystem för batteriet som förlänger dess livslängd genom att stänga av maskinen när batterinivån blir för låg. För att ge användaren bättre sikt på arbetsstycket har HR166D en LED-belysning som lyser upp arbetsområdet.

Med SDS-PLUS chucken kan användaren enkelt byta borr och verktyg utan verktyg. Borrhammaren drivs av ett 12V CXT Li-ion-batteri som laddas på bara 30 minuter. Med en längd på 250 mm, bredd på 74 mm och höjd på 187 mm, är den också lätt att förvara och transportera.

HR166D är idealisk för professionella hantverkare och DIY-entusiaster som behöver en kraftfull och effektiv borrhammare för snabb och noggrann borrning i olika material.